WORLD POKER TOUR® DAN WPTDEEPSTACKS™ MEMUKTAMADKAN WPTDEEPSTACKS TAIWAN YANG PERTAMA
Uncategorized

WORLD POKER TOUR® DAN WPTDEEPSTACKS™ MEMUKTAMADKAN WPTDEEPSTACKS TAIWAN YANG PERTAMA

Los Angeles, CA (23 Disember 2020) – World Poker Tour® telah menamatkan festival WPTDeepStacks™ Taiwan yang pertama di Taipei City, dihoskan oleh Chinese Texas Hold’em Association (CTP). Acara Utama WPTDeepStacks menarik 526 penyertaan https://imbuecellars.com/ untuk mencipta kumpulan hadiah TWD 6,887,970 ($244,000). Huang Chyan Pu memenangi kejohanan itu, dalam acara langsung kerjaya pertamanya, dan hadiah tempat pertama TWD 1,317,800 ($46,756).

WPTDeepStacks Taiwan ialah siri berjenama WPTDeepStacks pertama di rantau Asia-Pasifik, dan dihadiri oleh pemain Taiwan tempatan untuk mematuhi peraturan COVID-19.

Perayaan itu bermula pada 11 Disember dan 26 acara telah berlangsung, mengumpulkan kumpulan hadiah agregat $687,500 merentasi 2,659 penyertaan. Antara pemain yang mengambil bahagian dalam siri ini ialah ahli Kelab Juara WPT® Pete Chen, senarai tab akhir WPT dan duta Natural8 Kitty Kuo, dan permainan tunai berkepentingan tinggi biasa Andy Tsai.

Zong Chi Dia mendapat tempat keempat dalam Acara Utama WPTDeepStacks dan gelaran Pemain Siri, yang memberikannya Pasport WPT $1,500, layak untuk digunakan di mana-mana acara WPT global.

Pemain dapat melayakkan diri untuk Acara Utama WPTDeepStacks di Natural8, menandakan perkongsian acara langsung pertama antara Jelajah Poker Dunia dan salah satu tapak poker dalam talian terkemuka di Asia.

“WPT dan jenama WPTDeepStacks telah mengambil langkah besar ke hadapan berkat perkongsian kami dengan CTP,” kata Angelica Hael, VP Pengurusan Pelancongan Global untuk Jelajah Poker Dunia. “Kami tidak boleh lebih gembira dengan kejayaan acara WPTDeepStacks Taiwan yang pertama ini dan ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada rakan kongsi kami di CTP kerana mempamerkan siri yang luar biasa dalam persekitaran permainan yang selamat.”

“Tempat di tapak di CTP https://bookbooknyc.com/ dan keterujaan pemain Taiwan tempatan digabungkan untuk mencipta penampilan sulung indah acara langsung WPT dalam sarang poker yang semakin berkembang ini,” tambah Danny McDonagh, Pakar Acara Langsung untuk Jelajah Poker Dunia. “Terima kasih kepada CTP kerana menjadi tuan rumah yang hebat dan kepada pemain yang menyertai kami sepanjang minggu. Kami yakin dengan acara ini suatu hari nanti menjadi tuan rumah kepada bidang besar pemain global apabila selamat untuk melakukannya.”

“Saya sangat teruja untuk memiliki WPT, jenama poker paling terulung di dunia, di CTP. Pemain di Taiwan sangat teruja dengan acara WPTDeepStacks yang julung kali diadakan,” kata David Tai, Ketua Pegawai Eksekutif CTP. “Aksi langsung itu mendapat banyak perhatian daripada pemain asing yang berharap mereka boleh berada di sini. Terima kasih banyak kepada Danny, Cathy, dan seluruh pasukan WPT. Ini adalah peluang yang baik untuk membolehkan dunia melihat ledakan poker di Taiwan. Saya menantikan WPT Taiwan seterusnya dan mengalu-alukan lebih ramai pemain poker antarabangsa, yang akan melawat kami apabila sekatan perjalanan ditarik balik.”

Untuk maklumat lanjut, termasuk jadual acara Jelajah Poker Dunia dan berita terkini lawatan, lawati WPT.com .

WPT Media Hubungi
Matt Clark – matthew.clark@wpt. com

Mengenai World Poker Tour

Jelajah Poker Dunia (WPT) ialah nama utama dalam permainan dan hiburan yang disiarkan di televisyen antarabangsa dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen yang unik berdasarkan siri kejohanan poker bertaruh tinggi. WPT telah menyiarkan secara global di lebih daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-18nya, yang disiarkan di Rangkaian Serantau Sukan FOX di Amerika Syarikat. Musim XVIII WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia di 43 negeri https://filmstory.org/ dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam lesen jenama strategik, perkongsian dan peluang penajaan. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com. WPT Enterprises Inc. ialah anak syarikat Allied Esports Entertainment, Inc.

Perihal Allied Esports Entertainment

Allied Esports Entertainment (NASDAQ: AESE) ialah usaha hiburan esports global yang didedikasikan untuk menyediakan pengalaman langsung transformatif, kandungan berbilang platform dan perkhidmatan interaktif kepada penonton di seluruh dunia melalui gabungan strategik dua jenama hiburan yang berkuasa: Allied Esports dan World Poker Tour (WPT). Allied Esports Entertainment telah dicipta pada Ogos 2019 apabila Black Ridge Acquisition Corp. menyelesaikan gabungan perniagaannya dengan Allied Esports dan WPT Enterprises.

Kenyataan Pandangan Ke Hadapan

Kenyataan yang berpandangan ke hadapan adalah berdasarkan pendapat dan anggaran pengurusan Syarikat pada tarikh kenyataan tersebut dibuat, dan ia tertakluk kepada risiko yang diketahui dan tidak diketahui, ketidakpastian, andaian dan faktor lain yang boleh menyebabkan keputusan sebenar, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian menjadi berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau tersirat oleh kenyataan yang berpandangan ke hadapan tersebut. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, setiap hasil dan prestasi operasi Syarikat masing-masing, keadaan ekonomi am, trend industri, perundangan atau keperluan kawal selia yang mempengaruhi perniagaan di mana ia diceburi, pengurusan pertumbuhan, strategi dan rancangan perniagaannya, hasil daripada usaha pembiayaan masa hadapan dan pergantungannya kepada kakitangan utama, dan keupayaan untuk mengekalkan kakitangan utama. Pembaca diberi amaran supaya tidak terlalu bergantung kepada mana-mana kenyataan yang berpandangan ke hadapan, yang bercakap hanya pada tarikh dibuat. Kenyataan yang berpandangan ke hadapan ini hanya dibuat pada tarikh ini, dan tiada Syarikat yang bertanggungjawab untuk mengemas kini atau menyemak kenyataan yang berpandangan ke hadapan, sama ada hasil daripada maklumat baharu, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali seperti yang dikehendaki oleh undang-undang.