NAIKKAN BUMBUNG: KONTRAKTOR JOHN FLYNT MEMBINA TIMBUNAN BESAR DI BELLAGIO
Uncategorized

NAIKKAN BUMBUNG: KONTRAKTOR JOHN FLYNT MEMBINA TIMBUNAN BESAR DI BELLAGIO

Nama di bahagian atas papan pendahulu WPT Five Diamond World Poker Classic Day 1 mungkin tidak biasa bagi kebanyakan peminat https://headphonica.com/ poker. Ahli perniagaan dan pemain poker John Flynt mempunyai kurang daripada $20,000 dalam kemenangan kejohanan secara langsung, tetapi melakukan larian besar-besaran pada hari Rabu di mana dia seolah-olah mencapai segala-galanya.

“Saya terbakar, saya tidak boleh terlepas,” katanya pada rehat pertama pada Hari 2. “Saya membuat bot, lurus, memukul set https://groopic.com/ demi set, ia hanya hari yang sukar dipercayai. Saya juga membuat banyak keputusan yang baik.”

“Saya sebenarnya hanya seorang pemain amatur, rekreasi. Saya bermain $2/$5, $5/$10, $10/$20 di sini dan di LA saya https://sifangartmuseum.org/ bermain di tempat yang berbeza, hanya untuk keseronokan dan biasanya permainan tunai.”

Penduduk di North Salt Lake City, Utah, 57 tahun, adalah pesara kontraktor dan acara utama WPT kini menjadi acara WPT pertama dalam kerjayanya. Setakat ini, Flynt bermula dengan baik https://gifetgif.com/ tetapi menemui beberapa halangan pada timbunan cipnya pada awal Khamis.

“Saya naik sehingga 320,000 dan sekarang saya turun kurang daripada 200,000,” katanya. “Saya telah mengambil beberapa rentak dan ia tidak dilancarkan seperti semalam. Saya fikir saya telah membuat beberapa keputusan yang baik, tetapi akhirnya dikalahkan hanya dengan beberapa tangan yang menyebabkan saya agak mahal. Tetapi saya hanya mengetatkan sedikit. Saya berharap untuk meneruskan hari ini dengan harapan, dan sampai ke hari esok dengan timbunan cip yang baik.”

Dilahirkan dan dibesarkan di Long Beach, California, Flynt kemudiannya berpindah ke Sun Valley, Idaho, untuk memulakan perniagaan bumbung pada usia 30 tahun. Bapanya memberitahunya bahawa bandar itu sedang berkembang pesat dan rumah-rumah besar naik ke mana-mana.

“Mereka membina rumah seluas 10,000 kaki persegi sebanyak berpuluh-puluh,” katanya. “Orang kaya dan terkenal tinggal di sana dan saya mengambil kesempatan itu. Terdapat hanya beberapa syarikat bumbung ketika saya naik ke sana dan pada dasarnya saya pergi dan berjabat tangan dengan seberapa banyak kontraktor am yang saya boleh. Sebelum saya sedar, dalam masa beberapa bulan saya hanya mendapat timbunan pelan tindakan untuk pembinaan baharu, bumbung mewah.

“Ia berjaya dengan baik. Jauh lebih mudah untuk menjadi kontraktor di sebuah bandar kecil di sana berbanding di LA berlari-lari dengan perlumbaan tikus dan lalu lintas lebuh raya.”

Kemudian Flynt menjadi pemilik separa dalam syarikat mikropemproses semikonduktor di LA, dan dia dan rakan kongsinya menjual perniagaan itu tahun ini dengan harga $80 juta.

“Saya mempunyai kira-kira satu perlima daripadanya, jadi ia menetapkan saya sepanjang hayat saya untuk sebahagian besar,” katanya. “Saya benar-benar bersyukur dan semuanya berjalan lancar dalam tempoh 10 tahun saya menjadi sebahagian daripada syarikat itu.”

Walaupun dia kini mempunyai lebih banyak masa dan wang untuk poker, Flynt kekal sebagai lelaki keluarga. Dia seorang bapa tunggal kepada anak perempuan berusia 21 dan 17 tahun dan menghabiskan sebanyak mungkin masa bersama mereka.

“Saya hanya cuba menjadi bapa yang baik dan berseronok, tetapi menjaga perniagaan dan menjalani kehidupan yang menyeronokkan,” katanya.

Walaupun terdapat beberapa halangan awal di jalan raya, Flynt berharap untuk mengekalkan larian padunya. Apabila ia datang untuk membina Flynt pastinya mempunyai pengalaman dan itu telah digunakan pada timbunan cipnya juga. Apakah rancangan semasa Hari 2 berlangsung? Elakkan perobohan.

“Saya mungkin berada di tengah-tengah kumpulan sekarang,” katanya. “Rancangan untuk Hari 2 adalah untuk membuat beberapa periuk dan bertahan hingga keesokan harinya dengan timbunan yang baik dan diharapkan tidak menghadapi sebarang rentak besar lagi. Saya perlu berhati-hati, pilih dan pilih tempat saya.”

Sean Chaffin ialah seorang penulis bebas yang berpangkalan di New Mexico dan Texas. Karya beliau muncul dalam banyak laman web dan penerbitan. Ikuti dia di Twitter @PokerTraditions.